Προτεραιότητα ο τουρισμός για τον Μ. Μποκέα στο Μαλεβίζι

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου είχε χρήσιμες επαφές στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΣΕΤΕ

Το ότι η ενίσχυση του τουρισμού στο Μαλεβίζι αποτελεί προτεραιότητα του Μενέλαου Μποκέα είναι γεγονός. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου επιδιώκει να ενημερώνεται σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την πορεία του τουρισμού και να αξιοποιεί προς όφελος των τουριστικών περιοχών του δήμου τα διαθέσιμα αναπτυξιακά εργαλεία.

Στο πλαίσιο του προσανατολισμού αυτού εντάσσεται και η παρουσία του στην 32η γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ στην Αθήνα, στις εργασίες της οποίας αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν πολλά χρήσιμα δεδομένα.

Μποκέας ΣΕΤΕ

Τον Μ. Μποκέα συνόδευε η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Χρύσα Λυρώνη - Παγκαλου. Στο περιθώριο των εργασιών ο δήμαρχος Μαλεβιζίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κορυφαίους τουριστικούς παράγοντες.

Μποκέας ΣΕΤΕ

Ιδιαίτερης σημασίας θεωρείται και η κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με την υπουργό τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με την οποία συζήτησε τα θέματα που αφορούν στο τουριστικό μέτωπο του Δήμου Μαλεβιζίου. Μάλιστα, την προσκάλεσε να παραστεί στην παρουσίαση της ιστοσελίδας του δήμου visitMalevizi.

Μποκέας ΣΕΤΕ

Επαφές είχε ο Μενέλαος Μποκέας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Μάξιμο Σενετάκη, με τους οποίους συζήτησε διάφορα θέματα που απασχολούν τον δήμο Μαλεβιζίου και τους δημότες.

Μποκέας ΣΕΤΕ

Ο απολογισμός των επαφών και των συναντήσεων κρίνεται ικανοποιητικός, αφού η περιοχή έχει ανάγκη την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού της προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ