"Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές"

"Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές"

Η νέα επικοινωνιακή εκστρατεία της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας

Τη νέα ενημερωτική καμπάνια "Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές" παρουσίασε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο του συντονιστικού της ρόλου για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Έτσι, παρουσιάστηκε τηλεοπτικό σποτ όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, και στο οποίο γίνεται αναφορά για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει και όταν συνωστιζόμαστε.


 

 

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι: “Η διαμόρφωση της νέας μας καθημερινότητας είναι μία σταδιακή διαδικασία. Ίσως μας φαντάζει αργή, με δεδομένη την κόπωση των τελευταίων εβδομάδων, είναι όμως απαραίτητο να λειτουργήσουμε με σύνεση, με πειθαρχία, σταθμίζοντας και αξιολογώντας το κάθε μας βήμα. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει πολλά. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ανυπομονησία μας και την βιασύνη μας να τα θέσουν σε κίνδυνο. Παραμένουμε πειθαρχημένοι, παραμένουμε υπεύθυνοι, γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες. Μένουμε ασφαλείς, Βγαίνουμε νικητές".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ