Ο Τσιόδρας και η... συμμαθήτρια από το δημοτικό

Ο Τσιόδρας και η... συμμαθήτρια από το δημοτικό

Τι είπε για τον λοιμωξιολόγο μια συμμαθήτρια που...θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια

Μήπως πιάνουν...ταβάνι στα λάιτ ρεπορτάζ πια; Μαζί με την πανδημία του κορωνοιού, στην ζωή μας μπήκε και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. ο εξαίρετος επιστήμονας που σε κάθε ενημέρωση όλο αυτό διάστημα για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον.

Χαρακτηριστικό είναι οτι απο την πρώτη στιγμή ο Σωτήρης Τσιόδρας απασχόλησε τα ΜΜΕ τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο με εκτενή αφιερώματα και δημοσιεύματα.

Μάλιστα υπήρξαν και και ρεπορτάζ για την ζωή του καθηγητή λοιμωξιολογίας πριν γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό, ακόμα και όταν ήταν νέος.

Χθες, μάλιστα είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με μια συμμαθήτρια του Σωτήρη Τσιόδρα που μιλά για τον καθηγητή και το αθώο φλερτ που είχαν στο δημοτικό.

«Θυμάμαι ότι στην πέμπτη δημοτικού είχε βρει το θάρρος, που ήθελε θάρρος εκείνη την εποχή, και μου είχε ζητήσει να τα φτιάξουμε. Είχα μείνει εμβρόντητη, δεν υπήρχε κανείς που να μην κάνει παρέα με τον Σωτήρη. Βγαίναμε και παίζαμε όλοι μαζί μπουγέλα. Θυμάμαι την απορία των δασκάλων που δεν καταλάβαιναν πώς γίνεται τώρα αυτό, δηλαδή ένα παιδί που δεν ακούγεται ποτέ, να ξέρει τόσο καλά το μάθημα», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι τα πάρτι και οι εκδρομές δεν έλειπαν από το πρόγραμμα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ