Μία δωρεά που συγκινεί «Για να διαβάζετε ιστορίες με όμορφο τέλος»

Εμπλουτίζεται η βιβλιοθήκη της Παιδοαιματολογικής κλινικής του ΠαΓΝΗ, με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την κηδεία του Βαγγέλη Στρατήγη.

Πώς μπορεί κανείς να πάψει να νιώθει πόνο για μια μεγάλη απώλεια;
Ίσως και να μην μπορεί…


Υπάρχουν, ωστόσο, άνθρωποι που κάνουν τον πόνο δύναμη και αποφασίζουν να στηρίξουν όσους έχουν ανάγκη.
Η γνωστή νηπιαγωγός, ειδική γραμματέας του συλλόγου εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος» και ενεργό μέλος της Ομάδας Βιβλίου του συλλόγου, κ. Ζαμπία Λαζανάκη, έχασε πριν από μέρες τον σύζυγό της, Βαγγέλη Στρατήγη.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στη μνήμη του αξιοποιήθηκαν για την ενίσχυση της νέας βιβλιοθήκης της Παιδοαιματολογικής κλινικής του ΠαΓΝΗ

δωρεά
Η ίδια, σε μήνυμά της, είχε αναφέρει
«Νομίζω ότι αυτό το αποφάσισε εκείνος όταν την ώρα της αναμονής των χημειοθεραπειών,του έγραφα  παραμύθια και ιστορίες με όμορφο τέλος και μετά του τα διάβαζα και τα διόρθωνε και χαμογελούσε και ήταν όλα όπως πριν.
Το αποφάσισε εκείνος που του ήταν αδιανόητο να σκεφτεί ότι υπάρχουν μικρά παιδιά που περνάνε το ίδιο...
Σας ευχαριστώ που μας επιτρέψετε να το κάνουμε

Πολλοί ήταν εκείνοι που έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτή την προσπάθεια ενώ ξεχωρίζει η κίνηση της κ. Ελένης Μπετεινάκη, η οποία χάρισε στη βιβλιοθήκη όλα της τα βιβλία στη μνήμη του Β. Στρατήγη.

Ευχή της κ. Λαζανάκη είναι να υπάρξουν και άλλες προσφορές καθώς οι βιβλιοθήκες της κλινικής είναι άδειες από παραμύθια και παιδικά βιβλία.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ