Μια ηχηρή πολιτική μεταγραφή… όχι όμως για το ψηφοδέλτιο!

Το συγκεκριμένο όνομα είχε ακουστεί, ή είχε προσεγγιστεί από στελέχη άλλου κόμματος να είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος αυτού, αλλά εκείνο προτίμησε τελικά να ενταχθεί στο επιτελείο του υποψηφίου.

Τα κόμματα τρέχουν και δεν φτάνουν για τα ψηφοδέλτια τους, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να είναι έτοιμοι όποτε κι αν γίνουν εκλογές και ψάχνουν άνδρες και γυναίκες.

Στο Ηράκλειο αίσθηση έχει προκαλέσει η ηχηρή μεταγραφή ενός στελέχους που θα… μπρατσάρει την υποψηφιότητα ενός υποψηφίου που μπαίνει δυναμικά τις τελευταίες εβδομάδες στη μάχη του σταυρού. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο όνομα είχε ακουστεί, ή είχε προσεγγιστεί από στελέχη άλλου κόμματος να είναι στο ψηφοδέλτιο του  κόμματος αυτού, αλλά εκείνο προτίμησε τελικά να ενταχθεί στο επιτελείο του υποψηφίου.

Και δεν ξέρω αν υπάρχουν και στα κομματικά επιτελεία… μεταγραφές αεροδρομίου όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην πολιτική εκτός από τη βιτρίνα υπάρχουν κι εκείνα τα στελέχη που κάνουν δουλειά ουσίας, οργανωτικά και επιτελικά που πολλές φορές κρίνουν και το αποτέλεσμα της επιτυχίας. Κι εδώ ο υποψήφιος πέτυχε διάνα!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ