Μήνυμα Λαμπρινού για κορωνοϊό: Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού

Μήνυμα Λαμπρινού για κορωνοϊό: Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού

"Πρέπει να τηρηθούν ευλαβικά τα μέτρα" επισημαίνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Μήνυμα κοινωνικής αφύπνισης και εγρήγορσης έστειλε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινος, καλώντας κάθε δημότη ξεχωριστά να τηρήσει με απόλυτη ευλάβεια τα μέτρα ατομικής προστασίας για την ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊου.
 
"Πρέπει να τηρηθούν ευλαβικά τα μέτρα - τα οποία είναι και απλά εξάλλου (η μάσκα, οι αποστάσεις και το πλύσιμο των χεριών) γιατί υπάρχει μια έντονη μετάδοση του ιού το τελευταίο διάστημα" τόνισε ο κ. Λαμπρινος.
 
Ο δήμαρχος Ηρακλείου επαίνεσε τους συμπολίτες του, οι οποίοι το προηγούμενο δεκαπενθήμερο "επέδειξαν εξαιρετική σοβαρότητα στην τήρηση των μέτρων, εξ ου και η υποβάθμιση ή  αναβάθμιση (αν θέλετε) κατά μια κατηγορία- φύγαμε από το πορτοκαλί και πήγαμε στο κίτρινο".
 
Εδώ που φτάσαμε όμως δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.
 
"Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ικανοποιητικό και μόνο αυτό, αν δεν συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ανέβουμε ακόμη παραπάνω. Τώρα χρειάζεται να τηρηθούν τα μέτρα με μεγαλύτερη ευλάβεια από ποτέ" επισήμανε ο κ. Λαμπρινος, ζητώντας και από τα ΜΜΕ να "επικοινωνήσετε αυτό  όπως και όποτε  μπορείτε και οσο πιο συχνά γίνεται".
 
Όλο το νόημα των λεγομένων και των συλλογισμών του δημάρχου Ηρακλείου συμπυκνώνεται στην τελευταία του φράση: "Είναι αναγκαίο να είμαστε άπαντες παρόντες του χρόνου!".
 
Ο κ. Λαμπρινος ξεκαθάρισε ακόμα πως 
"δεν έχω λάβει γνώση για τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα τεστ της ομάδος στην οποία εντοπίστηκαν τα δύο κρούσματα. Θα λάβω γνώση στις 2 το μεσημέρι σήμερα. Είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε τα μέτρα που προβλέπει το πρωτόκολλο".
 
 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ