"Μπορώ κύριε υπουργέ να κάνω φέτος διακοπές στην Κρήτη;"

"Μπορώ κύριε υπουργέ να κάνω φέτος διακοπές στην Κρήτη;"

O Γερμανός ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επιτυχία της Ελλάδας απέναντι στην πανδημία μετά από ερώτηση που δέχθηκε για την Κρήτη

Ερωτήσεις πολιτών δεχόταν σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, και μία ερώτηση τηλεθεατή που αφορούσε στην .... Κρήτη στάθηκε η αφορμή να παραδεχτεί ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας την επιτυχία της Ελλάδας στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοίού.

"Κύριε υπουργέ, μπορώ να κάνω φέτος διακοπές στην Κρήτη;" ρώτησε ο τηλεθεατής, ένας από τους πολλούς Γερμανούς που επιθυμούν - παρά την πανδημία - να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους για καλοκαιρινές διακοπές.

"Θα το ευχόμουν" ήταν η απάντηση του Χάικο Μάας ο οποίος πρόσθεσε ότι "η Ελλάδα είναι μια χώρα για την οποία ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός".

Και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι "η Ελλάδα είχε πραγματικά μεγάλη επιτυχία στην μάχη με την πανδημία, με πολύ σκληρά μέτρα και πολύ χαμηλούς αριθμούς και τώρα πηγαίνει προς την εξομάλυνση".

Έτσι, απευθυνόμενος στον πολίτη που έθεσε την ερώτηση σημείωσε πως "θα ήταν ωραίο, εάν θα ήταν εφικτό να κάνει κανείς το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα - και στην Κρήτη". Τόνισε, όμως, ότι η κατάσταση δεν θα είναι όπως παλιότερα, αφού ισχύουν περιορισμοί που θα πρέπει να τηρούνται.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ