Ο απολογισμός της... Ανάστασης από την Υπηρεσία Καθαριότητας

Ο απολογισμός της... Ανάστασης από την Υπηρεσία Καθαριότητας

Για ασυνείδητους, κάνει λόγο σε ανάρτησή της η Υπηρεσία

Περισσότεροι από 25 κάδοι απορριμάτων κάηκαν ή καταστράφηκαν το βράδυ της Ανάστασης στο Ηράκλειο, όπως έγραψε το Cretalive. Μάλιστα, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου καταγγέλλει - σε ανάρτησή της στο Facebook  - πως εργαζόμενοι κινδύνεψαν την ώρα της δουλειάς τους από επιθέσεις!

Η σχετική δημοσίευση της Υπηρεσίας, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες: 

"Ο εορτασμός της φετινής Ανάστασης σημαδεύτηκε στην πόλη μας από θλιβερές εικόνες καταστροφής που προκάλεσαν κάποιοι ασυνείδητοι. Ο απολογισμός: πάνω από 25 κάδοι καμμένοι και κατεστραμμένοι, φανάρι κεντρικής οδού ολοσχερώς καμμένο, διαλυμένη άσφαλτος στα σημεία της φωτιάς, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, νωρίτερα εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριοτητας είχαν κινδυνεύσει στο καθήκον από επιθέσεις, όταν με εντολή της αστυνομίας είχαν κληθεί να μαζέψουν ξύλα και αλλα αντικείμενα από κεντρικούς δρόμους και γειτονιές για να μην αποτελέσουν επικίνδυνες εστίες φωτιάς.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριοτητας αποκατέστησαν την εικόνα στις συνοικίες αυτές. Ελπίζουμε στο μέλλον να μην δούμε ξανά τέτοιες δυσάρεστες εικόνες που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και αμαυρώνουν τον πολιτισμό μας". 

kadoi

kadoi

kadoi

kadoi

kadoi

kadoi

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Οι εορτασμοί για την Ανάσταση πήραν άλλη τροπή!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ