Ο Βαρουφάκης και ο Λαμπράκης - Τι Γρηγόρης, τι Χρήστος!

Ο Βαρουφάκης και ο Λαμπράκης - Τι Γρηγόρης, τι Χρήστος!

Άφωνους - κυριολεκτικά - άφησε τους συναδέλφους του βουλευτές ο Κλέων Γρηγοριάδης

Σε ιστορικό λάθος υπέπεσε ο βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών Κλέων Γρηγοριάδης μιλώντας στη Βουλή με αφορμή την απαγόρευση της πορείας στα μέλη του ΜέΡΑ 25, ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα μπέρδεψε την ιστορική μορφή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη με τον ιδρυτή του ΔΟΛ Χρήστο Λαμπράκη. Πάντως την ώρα της συνεδρίασης στη Βουλή, δεν υπήρξε κανένας βουλευτής, από όσους ήταν παρόντες, για να διορθώσει τα λεγόμενα του.

«Φερθήκατε χειρότερα στον Βαρουφάκη απ’ ότι το παρακράτος της Δεξιάς στον Λαμπράκη» τόνισε αρχικά ο κ. Γρηγοριάδης. «Περάσατε όλα τα όρια της Δημοκρατικής νομιμοποίησης. Που στοχοποιήσατε και τελικά χτυπήσατε κοινοβουλευτικές δυνάμεις. Αυτό δεν τόλμησε να το κάνει ούτε το παρακράτος της Δεξιάς όταν ο τεράστιος γιατρός και βουλευτής ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης, περπάτησε την ιστορική διαδρομή του Μαραθώνα, στην πορεία Ειρήνης, και τότε σας θυμίζω είχε απαγορευτεί η πορεία, ο βουλευτής δεν εμποδίστηκε να την πραγματοποιήσει. Εσείς φερθήκατε στον Γιάνη Βαρουφάκη, χειρότερα πιο ανάλγητα και λιγότερο Δημοκρατικά απ’ όσο φέρθηκε το παρακράτος στον Χρήστο Λαμπράκη. Κρατήστε το για την ιστορία», πρόσθεσε ακόμη.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ