Ο Δένδιας, η μάσκα και η αθλητική διπλωματία

Ο Δένδιας, η μάσκα και η αθλητική διπλωματία

Γιατί επέλεξε να φορέσει μάσκα του Παναθηναϊκού ο Υπουργός

Με αφορμή τη μάσκα που φόρεσε χθες ο Νίκος Δένδιας για να υποδεχθεί την Ισπανίδα ομόλογό του, ο Δημήτρης Κοτταρίδης τον υποδέχθηκε στην ΕΡΤ με μάσκα του Ολυμπιακού!

Ο υπουργός Εξωτεριών, αφού διευκρίνησε ότι θα υποστηρίζει τους Ερυθρόλευκους στο παιχνίδι με την Γουλβς καθώς είναι ελληνική ομάδα στην Ευρώπη, εξήγησε γιατί επέλεξε να φορέσει μάσκα του Παναθηναϊκού, ενώ αποκάλυψε τον ρόλο του αθλητισμού στη διπλωματία, φέρνοντας ως παράδειγμα μανικετόκουμπα που του είχε προσφέρει ο Ούγγρος ομόλογός του, τα οποία είχαν να κάνουν με τον Φέρενς Πούσκας.

 

 

 

 

«Αν τη μάσκα την φοράτε ενόψει του αγώνα της άλλης εβδομάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Γουλβς κι εγώ μαζί σας. Παίζει ελληνική ομάδα και θα είμαστε με τον Ολυμπιακό. Εγώ έχω προσωπική σχέση με την Ισπανίδα συνάδελφο, και αυτή και η οικογένειά της έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις με ομάδα που οι φίλαθλοι της έχουν σχέση με το Παναθηναϊκό και πρέπει να σας πω ότι οι προσωπικές σχέσεις και η αθλητική διπλωματία που είναι κομμάτι τους, έχουν πολύ μεγάλη σημασία και μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμα για τη χώρα», σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών. «Όταν με επισκέφτηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας μου έφερε μανικετόκουμπα με τον Φέρενς Πούσκας. Για να του επιστρέψω την χειρονομία θα του πάω μανικετόκουμπα με τον Λάγιος Ντέταρι, τον επόμενο θρύλο του ουγγρικού ποδοσφαίρου, που έχει παίξει στην Ελλάδα (σ.σ.: στον Ολυμπιακό)».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ