Ο Έλον Μασκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οπαδοί που εγκρίνουν την... αγορά

Διαψεύδει την αγορά του ιστορικού συλλόγου της Premier League ο Έλον Μασκ

Ότι δεν σκοπεύει να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ο Έλον Μασκ, που προκάλεσε… πανικό το βράδυ της Τρίτης, με το tweet του για τη δήθεν αγορά του ιστορικού συλλόγου της Premier League.

«Μιλάς σοβαρά;» τον ρώτησε ένας από τους followers, με τον Έλον Μασκ να απαντά: «Όχι, αυτό είναι ένα παλιό αστείο στο Twitter. Δεν αγοράζω καμία αθλητική ομάδα»

«Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω την αριστερή πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος και την δεξιά πτέρυγα των Δημοκρατικών», έγραψε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο στο Twitter και συνέχισε ρίχνοντας την… «βόμβα»: «και επίσης αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Η ανάρτησή του έγινε retweet πάνω από 55.000 φορές και έχει περισσότερα από 300.000 likes.

Μάλιστα μερικοί από τους 103 εκατ. ακόλουθους του Μασκ στο Twitter του πρότειναν να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία μαραζώνει στον πάτο της αγγλικής Premier League, έχοντας υποστεί το χειρότερο ξεκίνημα σεζόν εδώ και έναν αιώνα. Δεδομένης επομένως της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην Manchester United, το tweet του πολυδισεκατομμυριούχου πρόσφερε ελπίδα στους οπαδούς που θέλουν να αποχαιρερήσουν τους σημερινούς ιδιοκτήτες, της οικογένειας Γκλέιζερ. Η οικογένεια αγόρασε τον σύλλογο σε μια σημαντική συμφωνία το 2005 για 790 εκατ. λίρες (955,51 εκατ. δολάρια).

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ