Ο Χαρδαλιάς "ξαναχτύπησε"

Ο Χαρδαλιάς "ξαναχτύπησε"

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, έστειλε το δικό του μήνυμα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος"

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς "ξαναχτύπησε". Μπορεί να μην το βλέπουμε πλέον στις οθόνες μας αφού οι καθιερωμένες ενημερώσεις για τον κορωνοιό ολοκληρώθηκαν, ο ίδιος όμως εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας... Μάλιστα ενόψει και το Τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ο υφυπουργός έστειλε το δικό του, ξεκάθαρο μήνυμα μέσα από τα social media.

"Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας. Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός" έγραψε στο Facebook.

Και συνέχισε: "Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά! Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα...".

1

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ