Ο Κρητικός παπάς που αποθέωσε τον Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή

Ο Κρητικός παπάς που αποθέωσε τον Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή

Όλοι μαζί για να αποτρέψουμε τον εφιάλτη της Δεξιάς, είπε ο παπά Γιάννης

Ίσως είδατε το απόσπασμα . Ο ιερέας ανέβηκε στο βήμα και «αποθέωσε» τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων  :

«Ο μοναδικός πρωθυπουργός που δεν παρέδωσε καμμένη γη. Ο μοναδικός πρωθυπουργός που παρέλαβε έλλειμμα και παρέδωσε πλεόνασμα», είπε  και συνέχισε: «Προχωρούμε με τον Αλέξη τον Τσίπρα, προχωρούμε δυνατά».

 

Ηταν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ όταν τάραξε τα νερά η παρουσία ενός... ιερέα: ο λόγος για τον παπά -Γιάννη από τα Σελιά Ρεθύμνου, που απέσπασε με την ομιλία του το θερμό χειροκρότημα όλων των μελών του πολυπληθούς οργάνου, ενώ η Μαρία Ρεπούση έγραψε στο facebook ότι «είχαμε να δούμε παπά στην Αριστερά από την εποχή του ΕΑΜ».

Ο παπα Γιάννης Βάθης, πάντως, είναι γνωστός στην Κρήτη για την συμπάθειά του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα – μάλιστα, πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης είχε  κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. «Όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και είκοσι άτομα αλλά όλοι μας πρέπει να είμαστε μέσα στην κοινωνία κάθε μέρα, να μιλάμε με τον κόσμο, να ακούμε τα προβλήματα που φέρνει η κυβέρνηση της Δεξιάς», είπε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του, ενώ καταχειροκροτούμενος απαρίθμησε και όλα τα θετικά που είχε κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ