Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, η προειδοποίηση Γαρδικιώτη για όσους “έβαλαν το χέρι στο μέλι” και η αποκάλυψη για την Κρήτη!

“Όχι στο τσουβάλιασμα” είπε ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, προειδοποιώντας όμως ότι θα πράξει τα δέοντα - Σε οριακή κατάσταση καταστηματάρχες στην Κρήτη ελλείψει ρευστότητας

Τον πρώτο φάκελο από την Πολιτεία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ περιμένει ο Μενέλαος Γαρδικιώτης, πρόεδρος του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ, όπως δήλωσε ο ίδιος από το Ηράκλειο.

Εάν διαπιστωθεί ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι στο μέλι, θα υποστούν τα δέοντα, τουτέστι: θα τούς ανακληθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπως προειδοποίησε.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος είπε “όχι στο τσουβάλιασμα”, παρατηρώντας πως “τώρα λένε να βάλουν όλοι αυτοί πλάτη για να λειτουργήσει το σύστημα... Κάτι δεν καταλαβαίνουμε”.

Ο κ. Γαρδικιώτης αποκάλυψε, επίσης, πως έχει κουραστεί να δέχεται “τηλεφωνήματα από την Κρήτη και να μου λένε ότι δεν αντέχουν άλλο, και ετοιμάζονται να κλείσουν τα καταστήματά τους (με αγροτικά εφόδια και φάρμακα) λόγω έλλειψης ρευστότητας”.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση