Ο πρώην υφυπουργός, το εμβόλιο και το ... βιοτσίπ

Ο πρώην υφυπουργός, το εμβόλιο και το ... βιοτσίπ

Με ανάρτησή του καλεί τους πολίτες να αντισταθούν στην υποδούλωση που θα επιφέρει το μικροτσίπ που θα περιέχει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

"Καλό αγώνα".... εύχεται μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης, καλώντας τους πολίτες να αντισταθούν στην υποδούλωση που θα επιφέρει το ... βιοτσίπ που θα περιέχει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το κείμενο του Μπιλ Γκέιτς στο οποίο αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους η ανθρωπότητα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την επιδημία του κορωνοϊού. Σχολιάζοντας το κείμενο αυτό ο Νίκος Μαυραγάνης τονίζει σε ανάρτησή του ότι το εμβόλιο ενάντια στην πανδημία θα περιέχει βιοτσίπ ελέγχου και για τον λόγο αυτό όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο της ... ελευθερίας και όχι της υποδούλωσης.

Λέει συγκεκριμένα:

«Γιατί άραγε η προστασία της ανθρώπινης υγείας με ένα αντίδοτο (εμβόλιο) να πρέπει "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ" να περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ελέγχου, στο οποίο αναφέρεται συνεχώς ο Bill Gates;;;;
Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε το δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης... Εύχομαι να αποφευχθεί.....!!! Καλό Αγώνα φίλοι μου!».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ