"Ο Τάλως ξύπνησε"

"Ο Τάλως ξύπνησε"

"Καλούμε όλο τον κόσμο της Κρήτης να μας ακολουθήσει στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου"

Αγαπητό Cretalive,
 
Τώρα και αρκετά χρόνια ο Αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος της Κρήτης δοκιμάζεται. Τα τελευταία όμως δύο χρόνια έχει φτάσει στα όριά του θα αναγκαστούμε όλοι να αλλάξουμε επαγγέλματα θα αναγκαστούμε να παρατήσουμε τη γη μας πάμε προς αφανισμό του Πρωτογενούς τομέα.
 
Η κυβέρνηση αφενός δεν μας βοηθάει αφετέρου μας έχει γυρίσει την πλάτη και μας χαρακτηρίζει και "σκυλιά που γαβγίζουν". Η αδιάφορη και συγχρόνως προκλητική στάση της κυβέρνησης μας οδηγεί στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου. Είμαστε όμως διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με κάθε μέσο. Πρέπει να γνωρίζει ο κύριος Λιβανός ότι δεν πάμε ούτε για να σπάσουμε ούτε για να παίξουμε ξύλο, ουτε για να κάνουμε επεισόδια αλλά όχι πως δεν μπορούμε κιόλας.
 
Ως πότε δηλαδή θα πρέπει να ανεχόμαστε όλους αυτούς να κάνουν κουμάντο στην τσέπη μας και στις δουλειές μας. Αν κάτσουμε κάτω και τα λογαριάσουμε τα έξοδά μας και τα μεροκάματά μας με μαθηματική ακρίβεια Μπαίνουμε μέσα. Γιατί εγώ που είμαι ακόμα 25 χρόνων να δουλεύω μέρα-νύχτα και να μην μπορώ να σηκώσω κεφάλι.
 
Αν θέλουμε λοιπόν ένα καλύτερο αύριο πρέπει όλοι μαζί να ξεσηκωθούμε! Ειδικά η νεολαία αυτού του τόπου γιατί αυτή έχει το μέλλον μπροστά της ένα μέλλον που Προς το παρόν κατεδαφίζεται.
 
Καλούμε όλο τον κόσμο της Κρήτης να μας ακολουθήσει στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου. Μία ειρηνική πορεία προς το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης με στόχο να καταθέσουμε τα αιτήματά μας στον Υπουργό και Ας ελπίσουμε στο καλύτερο.

Σάββας Σμπώκος
Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Κτηνοτροφικού Συλλόγου νόμου Ηρακλείου
 

φωτογραφία αρχείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ