Οι κακόβουλες φήμες δεν πτόησαν τους “Κουρήτες”

Οι κακόβουλες φήμες δεν πτόησαν τους “Κουρήτες”

Ο γνωστός πολυχώρος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Κρητικών – Καμία μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς

Την εκτίμηση των Κρητικών εξακολουθεί να απολαμβάνει ο γνωστός πολυχώρος κοινωνικών εκδηλώσεων “Οι Κουρήτες στο 1ο χλμ. Γαζίου – Τυλίσου, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που εμπιστεύονται την κ. Κατερίνα Αλεξάκη, ιδιοκτήτρια και ψυχή της επιχείρησης όταν θέλουν να γιορτάσουν τις πιο σημαντικές και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους. 

Κουρήτες

Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία στον κλάδο της διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων, η κ. Αλεξάκη με την πολύχρονη εμπειρία της και σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει στους “Κουρήτες” εξασφαλίζει για εκείνους που γιορτάζουν σημαντικά γεγονότα αξέχαστα γλέντια. Όπως διευκρινίζει η ίδια στην επιχείρησή της δεν έχει υπάρξει καμία ιδιοκτησιακή μεταβολή, όπως αναίτια είχε φημολογηθεί προ μηνών, απεναντίας ο πολυχώρος – αμέσως μετά τα αλλεπάλληλα lockdowns για τον κορωνοϊό - εξακολουθεί να προσελκύει τις προτιμήσεις εκείνων που σχεδιάζουν τον γάμο, τη βάφτιση ή τη συνεστίασή τους. 

Μάλιστα, λόγω της αυξημένης ζήτησης, έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός των νέων εκδηλώσεων για το 2023. 

Οι ενδιαφερόμενοι για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τον ιστότοπο των «Κουρητών» στο https://kurites.gr/ ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα: 2810 823973 και 6944583393, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπάρχουσα διαθεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης:

«Οι Κουρήτες», οι φήμες και η αλήθεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ