Οι ψεκασμένοι, οι προβληματισμένοι και ο "πόλεμος"

Οι ψεκασμένοι, οι προβληματισμένοι και ο "πόλεμος"

Τί είπαν Μητσοτάκης - Τσιόδρας για τα fake news

Την ανάγκη να απευθύνονται οι πολίτες στους ειδικούς - στους επιστήμονες - επεσήμαναν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για το νέο lockdown στη χώρα που ξεκινά στις 6 το πρωί του Σαββάτο. 

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους "ψεκασμένους", στους πολίτες που δηλώνουν αρνητές της πανδημίας αλλά και στους προβληματισμένους συμπολίτες μας. 

«Υπάρχουν οι ψεκασμένοι που λένε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Υπάρχουν κι αυτοί που εύλογα προβληματίζονται πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Οι ΜΕΘ δοκιμάζονται. Αρκεί κανείς να ακούσει τον ήχο των αναπνευστήρων» είπε ο κ. Μητσοτάκης για τη μάχη που δίνεται στα νοσοκομεία.

Ο καθηγητής Σ.Τσιόδρας, απευθυνόμενος στους πολίτες ζήτησε να απευθύνονται και να ενημερώνονται από τους ειδικούς, από τους επιστήμονες. 

"Δεν θέλω να σας φοβίσω αλλά ψευδείς θεωρίες οδηγούν σε χαμηλή εμπιστοσύνη προς τους επιστήμονες που καταλήγει στο να μην αντιμετωπίζουμε την πανδημία όπως πρέπει.  Η πανδημία δεν είναι ψέμα, ο ιός είναι εδώ" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας. 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ