Οι Τούρκοι...ενοχλήθηκαν από τους Αυστριακούς κομάντος στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Οι Τούρκοι...ενοχλήθηκαν από τους Αυστριακούς κομάντος στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Δεν τους αρέσουν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις

Κοίτα τώρα τι παθαίνουν οι Τούρκοι που ξαφνικά συναντούν...ευρωπαϊκές δυνάμεις στα σύνορά μας! Την ενόχλησή τους για την παρουσία αστυνομικών από χώρες της ΕΕ στον Έβρο, στο πλευρό των Ελλήνων συνοριοφυλάκων που κρατούν κλειστά τα ελληνικά σύνορα στις ορδές των παρανόμων μεταναστών που επιχείρησαν να περάσουν από την περιοχή της Αδριανούπολης, αποκάλυψαν Τούρκοι αστυνομικοί λίγες ώρες πριν το νυχτερινό επεισόδιο στις Καστανιές.

Οι κομάντος της αυστριακής δύναμης Cobra, οι οποίοι περιπολούν στα ελληνικά σύνορα στον Έβρο, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με με Τούρκους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του φράχτη.

Κάποια από τα δεκατρία επίλεκτα μέλη της αυστριακής ομάδας Cobra, που βρίσκεται στην Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, ενισχύοντας τις ελληνικές δυνάμεις που φυλούν τα σύνορά μας, ρωτήθηκαν την Τρίτη από τους Τούρκους που βρέθηκαν απέναντί τους: «Τι κάνετε εδώ, αφού δεν είναι η χώρα σας;».

Σύμφωνα με  πληροφορίες του protothema.gr, οι κομάντος της αυστριακής αστυνομίας απάντησαν στους Τούρκους αστυνομικούς: «Εδώ είναι η χώρα μας και υπερασπιζόμαστε τα ευρωπαϊκά σύνορα».

Πηγή: Πρωτο Θεμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ