Παντού και πάντα για να βοηθήσουν

Παντού και πάντα για να βοηθήσουν

Οι εθελοντές Σαμαρείτες του Π.Τ. Ιεράπετρας του Ε.Ε.Σ. μετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού της 29χρονης στην Αγία Γαλήνη

Παντού και πάντα για να βοηθούν όπου χρειάζεται οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για ακόμα μια φορά κλήθηκαν να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας που είχε χαθεί στην περιοχή της Ιεράπετρας την περασμένη Τετάρτη.

Κλιμάκιο, από το Περιφερειακό Τμήμα Ιεράπετρας μετείχε στην επιχείρηση που στήθηκε για την 29χρονη που ευτυχώς είχε αίσιο κατάληξη.

"Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση ανεύρεσης της 29χρονης αγνοούμενης στην περιοχή Γαλήνη Ιεράπετρας. Οι εθελοντές Σαμαρείτες του Π.Τ. Ιεράπετρας του Ε.Ε.Σ. ειδοποιήθηκαν απο τις Αρχές αργά το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουνίου κ έπειτα από τις απαραίτητες υπηρεσιακές εγκρίσεις ξεκίνησαν να συνδράμουν στην ανεύρεση.

Συνολικά επιχείρησαν 17 εθελοντές Σαμαρείτες, 5 εκ των οποίων κατεύθασαν απο το Π.Τ. Σητείας για ενίσχυση.

Επιπλέον, πολύτιμη ήταν και η συμβολή της ομάδας χειρισιμού drone του Π.Τ. Ιεράπετρας, οι οποίοι σάρωσαν την περιοχή σε συνεργασία με τις επίγειες δυνάμεις. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, αφού η κοπέλα βρέθηκε, ευτυχώς, καλά στην υγεία της." αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εθελοντές Σαμαρείτες του Π.Τ. Ιεράπετρας του Ε.Ε.Σ.

 

Δείτε επίσης

Βρέθηκε η 29χρονη Καρολίνα: Τέλος στην αγωνία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ