Παρέδωσε στο Ν.Γιαννακουδάκη ο Ανέστης Κιούλπαλης

Παρέδωσε στο Ν.Γιαννακουδάκη ο Ανέστης Κιούλπαλης

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΕΚΑΒ Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η "τελετή παράδοσης - παραλαβής" στο ΕΚΑΒ Κρήτης, όπου - όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Cretalive (Δείτε ΕΔΩ) - χρέη Διευθυντή αναλαμβάνει στη θέση του Ανέστη Κιούλπαλη, ο Νίκος Γιαννακουδάκης.

Σε ανάρτησή της στα social media, η Υπεύθυνη Γραφείου Κίνησης του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ειρήνη Μπαλή, χαρακτηρίζει ιδιαίτερη μέρα τη σημερινή, αποχαιρετά τον Ανέστη Κιούλπαλη και καλωσορίζει το Νίκο Γιαννακουδάκη ευχόμενη καλή δύναμη στα καθήκοντα του.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

"Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το ΕΚΑΒ!

Αποχαιρετούμε τον κ. Ανέστη Κιούλπαλη, Ιατρό Καρδιολόγο που δυο χρονια μήνες ασκούσε χρέη Διευθυντή και στο ΕΚΑΒ Κρήτης! Ήταν τιμή μου, αλλά και τιμή για το ΕΚΑΒ που συνεργάστηκε με έναν εξαίρετο επιστήμονα στις δύσκολες μέρες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας.

Είναι όμως και μεγάλη μας χαρά που καλωσορίζουμε στα καθήκοντά του ως Διευθυντή ΕΚΑΒ Κρήτης, τον Ιατρό Ορθοπεδικής Νίκο Γιαννακουδάκη, Ιατρό Ε.Σ.Υ. με βαθμό Διευθυντή. Ένας επιστήμονας που είναι μάχιμος στο δρόμο, αφού ασκεί καθήκοντα στην Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ".

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει το ΕΚΑΒ (τις ανάγκες του, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητές του) πολύ καλά εκ των έσω!

Συνάδελφε και φίλε Νίκο Γιαννακουδάκη, το να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στα καθήκοντά σου είναι περισσότερο πρόβλεψη παρά ευχή – κρίνοντας άλλωστε και από την επιτυχημένη πορεία σου στο τιμόνι της Υπηρεσίας μας ως Διευθυντής κατά τα έτη 2012 – 2017.

Καλή δύναμη να παλεύεις για τους πολίτες του Νησιού μας και τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας μας!

εκαβ

εκαβ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ