Περιμένουν τα μέτρα, περιμένουν και να παραλάβουν τα απαραίτητα

Περιμένουν τα μέτρα, περιμένουν και να παραλάβουν τα απαραίτητα

Περιμένουν στωικά τη σειρά τους και στην ουρά που σχηματίζεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου για να παραλάβουν είδη πρώτης ανάγκης

Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν νικούν τις ανθρώπινες ανάγκες, που δυστυχώς, τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν και είναι αμείλικτες. Κάτοικοι του δήμου Μινώα Πεδιάδας, που τα τελευταία 24ωρα καταλύουν στις σκηνές στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου κάνουν υπομονή ... και περιμένουν. Περιμένουν τους οικίσκους, περιμένουν την παραχώρηση κάποιου σπιτιού, περιμένουν την ανοικοδόμηση των σπιτιών τους που ο Εγκέλαδος ρήμαξε.

Περιμένουν στωικά τη σειρά τους και στην ουρά που σχηματίζεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου για να παραλάβουν είδη πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία της Κρήτης και έχουν ήδη μεταφερθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Ας ελπίσουμε ότι όλες οι καταλυτικές δυνάμεις θα συστρατευθούν, θα ξεμπλοκάρουν διαδικασίες και γρανάζια, θα διαθέσουν τους απαραίτητους πόρους και, όσο γίνεται γρηγορότερα, οι άνθρωποι που έμειναν άστεγοι μέσα σε λίγα λεπτά, το πρωινό της 27ης Σεπτεμβρίου θα βρουν ξανά μια στέγη και ένα σπιτικό.

 

Δείτε επίσης:

Σεισμός: Ζητούν περισσότερα κλιμάκια για γρηγορότερο έλεγχο των σπιτιών

Στο "περίμενε" τα κοντέινερ έως ότου ετοιμαστούν οι χώροι για την τοποθέτησή τους

Ξεκινά η καταγραφή των ζημιών σε επιχειρήσεις των σεισμοπλήκτων περιοχών

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δ. Αρχανών - Αστερουσίων και περιοχές του Δ. Χερσονήσου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ