Το πιο επικίνδυνο δέντρο στην πόλη είναι αυτό!

Το επιβεβαιώνει και ο φωτογραφικός φακός που δείχνει τη διάβρωση που έχει υποστεί στο εσωτερικό του.

Γράφαμε την Πέμπτη  για το πόσο επικίνδυνο και ανάλογων προβλημάτων και παλαιότητας με το επίμαχο φονικό δέντρο της Λ. Δημοκρατίας, είναι εκείνο που βρίσκεται μπροστά από το Εργατικό Κέντρο και δεν έχουμε άδικο. Και το πόσο γέρικο και με ξερά κλαδιά είναι, το επιβεβαιώνει ο φωτογραφικός φακός που δείχνει τη διάβρωση που έχει υποστεί στο εσωτερικό του.

δέντρο, εργατικο κεντρο, ηράκλειο

Όμως όπως μας διευκρινίζει και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στελιος Βοργιάς, το πλέον επικίνδυνο είναι εκείνο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, στο πλάι του 3ου Λυκείου Ηρακλείου, αφού κάποια κλαδιά του αναπτύσσονται εντός του αύλειου χώρου του σχολείου κι αν σπάσει ή εκριζωθεί  δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι μπορεί να συμβεί!

Μάλιστα λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν ο πρόεδρος  του  ΕΚΗ με έγγραφο του προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ζητούσε περαιτέρω έλεγχο και προφανώς μέτρα για να μη συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Έλεγχος όπως πληροφορούμε έγινε, αλλά πέραν τούτου ουδέν και ο χειμώνας και οι άνεμοι καιροφυλακτούν, ε, ας δεήσει κάποιος να το κόψει ή να παρέμβει τέλος πάντων γιατί ο κίνδυνος ελλοχεύει!

έγγραφο

Δείτε επίσης

Το επόμενο δέντρο ... είναι αυτό

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ