Πήραν το μήνυμα οι αγρότες και οι οψιγιάδες "ζωντάνεψαν"!

Πήραν το μήνυμα οι αγρότες και οι οψιγιάδες "ζωντάνεψαν"!

Όταν υπάρξει ενημέρωση και σωστή συνεργασία όλα μπορούν να γίνουν

 

Λέτε να το πήραν το μήνυμα οι αγρότες του νομού; Μπορεί, γιατί βλέπουμε σχεδόν σε κάθε αμπελώνα και ένα οψιγιά -όχι φάντασμα όπως ήταν τα τελευταία χρόνια- αλλά γεμάτο σταφύλια!

Θυμίζει παλιές καλές εποχές τότε που ο τρύγος ήτανε γιορτή και όλοι στην οικογένεια ήταν στα αμπέλια ξέροντας ότι ο κόπος τους θα έπιανε τόπο αφού η σταφίδα πουλιόταν χρυσάφι.
Τι  δείχνει αυτή η στροφή του κόσμου στην παραγωγή σταφίδας ; Οτι η σωστή ενημέρωση είναι το παν και ο κόσμος αν δει φως και ελπίδα θα κάνει αυτό που πρέπει.
Η περιβόητη συνεργασία που δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια και η συνεννόηση μπορούν να κάνουν θαύματα αρκεί όλοι να είναι σοβαροί και υπεύθυνοι απέναντι στους παραγωγούς.
Το ίδιο βέβαια πρέπει να κάνουν και οι παραγωγοί κάνοντας στροφή στην ποιότητα ειδικά τώρα που η ΕΑΣΗ ανακοίνωσε εξαιρετικές τιμές στα οινοστάφυλα δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν .
Τα σταφύλια σε κλούβες και πάντα στις προδιαγραφές που έβαλε η οργάνωση σε σωστούς βαθμούς ωριμότητας χωρίς προσβολές και όσο πιο ποιοτικά γίνεται.
Αν υπάρξει  αγαστή συνεργασία μεταξύ παραγωγών και οργανώσεων σε κλίμα εμπιστοσύνης θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο! Γαι να δούμε!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ