Πλανόδιος πωλητής γρονθοκόπησε ηλικιωμένο οδηγό!

Αρνήθηκε να αγοράσει τους υαλοκαθαριστήρες που πουλούσε

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγελίες τέτοιου είδους φτάνουν στο Cretalive, καθώς πρόκειται για συνήθη πρακτική κάποιων πλανόδιων μικροπωλητών που γίνονται συχνά ιδιαίτερα φορτικοί και ενοχλητικοί απέναντι σε πολίτες τους οποίους πιέζουν για να αγοράσουν την πραμάτειά τους. 

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας του Cretalive, λίγο πριν από το μεσημέρι του Σαββάτου, στην οδό Παρλαμά στο Ηράκλειο, πλανόδιος πωλητής, μέλος μιας ομάδας τριών ατόμων γρονθοκόπησε ηλικιωμένο οδηγό ο οποίος αρνήθηκε να αγοράσει τους υαλοκαθαριστήρες που πουλούσε. 

Γράφει η αναγνώστρια:

"Στην οδό Παρλαμά, γύρω στις 12 παρά δέκα το μεσημέρι, ένας πλανόδιος πωλητής υαλοκαθαριστήρων, γρονθοκόπησε έναν κύριο μεγάλης ηλικίας επειδή αρνήθηκε στις πάρα πολύ επίμονες προτάσεις του να του αλλάξει τους υαλοκαθαριστήρες του ΙΧ του. 

Εκείνος έβαλε το σώμα του μέσα στο αυτοκίνητο από το παράθυρο του οδηγού και τον γρονθοκοπούσε στο πρόσωπο όταν ο οδηγός έβαλε εμπρός για να φύγει αρνούμενος να αγοράσει ό,τι πουλούσε.

Πλανόδιοι
 
Ο πλανόδιος ήταν μέλος μιας τριμελούς ομάδας Ρομά, γύρω στα 25 όλοι τους. Εκείνος ήταν ο πιο μεγαλόσωμος.

Κάλεσα την αστυνομία γιατί φοβήθηκα να εμπλακώ επειδή φαινόταν πράγματι ασταμάτητος. 

Η κατάσταση είναι δραματική, είτε στα φανάρια είτε στα πάρκινγκ καταστημάτων. Φοβόμαστε να κατέβουμε γιατί οι τραμπούκοι μας εκφοβίζουν. 

Πλανόδιοι

Εύχομαι δημοσιοποιώντας το θέμα, να καταφέρουμε να αποτρέψουμε αυτή την ωμή ψυχολογική και σωματική κάποιες φορές βία που μας ασκουν διαρκώς".

Πλανόδιοι

Συχνό το φαινόμενο

Το περιστατικό που περιγράφει η αναγνώστρια είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων ανάλογων που συμβαίνουν συχνά στα φανάρια διασταυρώσεων, έξω από μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε άλλα σημεία κομβικής σημασίας. Οι μικροπωλητές, αποφασισμένοι να πουλήσουν την πραμάτεια τους με κάθε τρόπο, πιέζουν φορτικά, βρίζουν, φτάνουν ακόμη και να χτυπήσουν ηλικιωμένους και τουρίστες αν δεν συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις τους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ