Πως ήταν το «ταμείο» της πρώτης ημέρας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου!

Πως ήταν το «ταμείο» της πρώτης ημέρας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου!

Πόσοι ήρθαν, ποια τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν και πως θα λυθούν

Ικανοποιημένος από το «ταμείο» της πρώτης ημέρας της τουριστικής σεζόν στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" (Δείτε ΕΔΩ) εμφανίζεται ο αερολιμενάρχης Γιωργος Πλιάκας.

Ήλθαν 38 πτήσεις τελικά φέρνοντας 3947 ξένους επισκέπτες κι αν προσθέσεις και τους 878 που μετακινήθηκαν προς το Ηράκλειο με τις πτήσεις εσωτερικού ( με κάποιες από αυτές να έχουν και τουρίστες) φτάνει σε ένα σύνολο 4700 επιβατών!
Όχι και άσχημα για πρώτη μέρα.

Σίγουρα υπήρξαν προβλήματα, όπως η έλλειψη WIFI στο χώρο των αφίξεων (μπήκαν οι γραμμές και λύνεται οσονούπω),  η ενίσχυση των κλιμακίων του ΕΟΔΥ (προστέθηκαν από σήμερα άλλα 2 κλιμάκια) και η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο γραφειοκρατικό ζήτημα στην υποδοχή των εξεταζόμενων ταξιδιωτών.

Ένα πρόβλημα ακόμα που εντοπίστηκε είναι πως οι ταξιδιώτες δεν κρατάνε το ηλεκτρονικό νούμερο που έχουν προμηθευτεί από τους τόπους προορισμού τους, με αποτέλεσμα να απαιτείται επανέκδοση. Ωστόσο όλα αυτά θα λυθούν στην πορεία όπως εκτιμά ο έμπειρος αερολιμενάρχης!
Για σήμερα αναμένονται συνολικά 30 πτήσεις κυρίως από Γερμανία και είναι ευτύχημα που οι χώρες αποστολής τουριστών δεν είναι μία αλλά πολλές...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ