Προεδρικό Μέγαρο: Τα «πηγαδάκια» και οι συμβολικές παρουσίες

Προεδρικό Μέγαρο: Τα «πηγαδάκια» και οι συμβολικές παρουσίες

Η εκδήλωση για την 47η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. ξεκίνησε με ομιλία της Κ. Σακελλαροπούλου, η οποία έστειλε διπλό μήνυμα για την Τουρκία και τον εμβολιασμό - Δείτε φωτογραφίες

Την ευκαιρία να έχουν πιο ιδιωτικές συζητήσεις, στα γνωστά «πηγαδάκια», είχαν οι προσκεκλημένοι στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την εκδήλωση για την 47η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» προσωπικότητες από όλο το φάσμα της πολιτικής, της κοινωνίας και των τεχνών, ξεκίνησε με την ομιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία έστειλε διπλό μήνυμα για την Τουρκία και τον εμβολιασμό.

Προεδρικό Δεξίωση

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Βουλής και οι πολιτικοί αρχηγοί αρχικά πλησίασαν και χαιρέτισαν τους εκπροσώπους των αντιστασιακών οργανώσεων. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με βουλευτές και υπουργούς. 

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας προσέγγισε την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη συνεχάρη για το μήνυμά της. 

Προεδρικό Δεξίωση

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε και ένα τετ-α-τετ με τον υποψήφιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων που τα κατάφερε παρότι είχε χάσει τους δυο γονείς του από κορωνοϊό. 

Τα «πηγαδάκια»

Σε άλλη στιγμή, όπως αναφέρει το in.gr, όταν έφτασαν στο κιόσκι, η πρόεδρος της Δημοκρατίας ακούστηκε να λέει στους πολιτικούς αρχηγούς ότι ήρθε η ώρα να βγάλουν τις μάσκες, καθώς τηρούνταν αυστηρά οι αποστάσεις στα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί στο σημείο

Προεδρικό Δεξίωση

Ο πρωθυπουργός είχε μια ακόμη κατ’ ιδίαν συζήτηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.   

Να σημειωθεί ότι η κυρία Σακελλαροπούλου είχε συζήτηση και με τη μητέρα του Αξαρλιάν, την κυρία Σταυρούλα Αξαρλιάν.

Προεδρικό Δεξίωση

Προεδρικό Δεξίωση

Προεδρικό Δεξίωση

Προεδρικό ΔεξίωσηΔείτε επίσης:

Σακελλαροπούλου: Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ