Σάλος με τις δηλώσεις Πολάκη που σπάνε το ιατρικό απόρρητο!

To tweet του προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος αλλά και στην ιατρική κοινότητα

Το tweet του Παύλου Πολάκη που απάντησε στη Σία Αναγνωστόπουλου και έφερε ακόμα πιο κοντά τη ρήξη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με την τάση της Έφης Αχτσιόγλου δεν προκάλεσε μόνον αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος αλλά και στην ιατρική κοινότητα.

Το γεγονός πως ένας γιατρός που διετέλεσε και υπουργός Υγείας, «έσπασε» το ιατρικό απόρρητο και έδωσε ή μάλλον κάρφωσε ασθενή με πληροφορίες που αφορούν την ιατρική κατάσταση του, ήταν πράγματι πρωτόγνωρο και δείχνουν πως μπροστά στη μάχη για εσωκομματική επικράτηση κάποιοι ή μάλλον κάποιος και μάλιστα ο συγκεκριμένος Σφακιανός πολιτικός δεν έχει φραγμούς και δεν αφήνει τίποτε όρθιο ακόμα κι αν αυτό που δίνει στη δημοσιότητα αφορά προσωπικά απόρρητα δεδομένα.

Υπάρχει κι άλλο όμως καθώς αφήνει δηλητηριώδη υπονοούμενα για το πως δίνονταν ή δεν δίνονταν τα φάρμακα σε ημέτερους ασθενείς σε σχέση με εκείνους που ανήκουν σε άλλο πολιτικό χώρο και χρειάστηκε η δική του παρέμβαση, ένα μικρό ρουσφέτι δηλαδή για να πάρει η Αναγνωστόπουλου και ο σύζυγος της τη φαρμακευτική αγωγή! Έλεος πια υπάρχουν και όρια… Δεν είναι όλα προς δημοσίευση!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ