Ο Μπάιντεν... "ξαναχτύπησε": Μπέρδεψε την Τειλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν στη μέση της απονομής χάριτος σε δύο γαλοπούλες

Ακόμα μία γκάφα για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος αυτή την φορά μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Ο Αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν στη μέση της απονομής χάριτος σε δύο γαλοπούλες, τη Liberty και την Bell, όταν χρησιμοποίησε κατά λάθος το όνομα Μπρίτνεϊ σε μια προφανή αναφορά στην τρέχουσα διεθνή περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ.

«Μόνο και μόνο για να φτάσουν εδώ, η Liberty και η Belle έπρεπε να νικήσουν κάποιες δύσκολες πιθανότητες και ανταγωνισμό. Έπρεπε να δουλέψουν σκληρά, να δείξουν υπομονή και να είναι πρόθυμες να ταξιδέψουν πάνω από 1.000 μίλια» δήλωσε ο Μπάιντεν. «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο από το να πάρουν ένα εισιτήριο για την περιοδεία Renaissance (σ.σ. της Μπιγιονσέ) ή, ή την περιοδεία της Μπρίτνεϊ. Είναι κάτω, είναι κάπως ζεστά στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή».Το λάθος που έκανε ο πρόεδρος ήρθε την ημέρα που γιόρτασε τα 81α γεννέθλιά του. «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, είναι δύσκολο να κλείνεις τα… 60» είπε αστευόμενος ο Τζο Μπάιντεν.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ