Σαν βγεις στην Εθνική οδό, οι - δυσάρεστες - εκπλήξεις είναι πολλές

Σαν βγεις στην Εθνική οδό, οι - δυσάρεστες - εκπλήξεις είναι πολλές

Είτε "ιπτάμενε" πέτρες, είτε κομμάτια από μπετόν μπορεί να βρεθούν στο διάβα σου

Δύο διαφορετικά περιστατικά, που καταγράφηκαν στον περίφημο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και από καθαρή τύχη δεν είχαν πολύ δυσάρεστες συνέπειες, καταγγέλθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στο cretalive. 

Το πρώτο έχει να κάνει με την περιπέτεια ενός οδηγού ΙΧ, που όπως αναφέρει, ενώ βρισκόταν εν κινήσει αργά το βράδυ της Τρίτης στο ύψος της γέφυρας στο Γιόφυρο στο ρεύμα προς Ηρακλειο
μια πέτρα χτύπησε το τζαμί του οδηγου το οποίο και έγινε "θρύψαλα".
Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: "Ευτυχώς που το είχα κλειστό, ενώ συνήθως και λόγω καλοκαιριού, όπως πολύς κόσμος το ανοίγω".
Παρά το σοκ, συνέχισα την οδήγηση μέχρι το σπίτι μου όπου και ενημέρωσα την αστυνομία για το γεγονός".
Μια αστυνόμευση στην περιοχή είναι αναγκαία, επισημαίνει ο αναγνώστης μας, ο οποίος και εύχεται να μην υπάρξει κάποιο πιο σοβαρό περιστατικό.

Την ίδια ώρα, άλλος αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφία από την Εθνική οδό πάλι, αυτή τη φορά στο ύψος του Γιόφυρου, στην έξοδο από Ηράκλειο για Γάζι. Όπως μπορείτε να δείτε  ένα μεγάλο κομμάτι από μπετόν είχε πέσει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο οδόστρωμα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει προκληθεί ένα τουλάχιστον ατύχημα εκεί, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό. 

Μπετόν

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ