Σεπτέμβρης κι ο τουρισμός καλά κρατεί - Το αδιαχώρητο στη Δαιδάλου!
Σφύζει από ζωή το κέντρο της πόλης
Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι το πρωτοφανές. Εξάλλου, η αυξημένη τουριστική κίνηση στο οψιμοκαλόκαιρο του Σεπτεμβρίου είναι ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας του Ηρακλείου ως τουριστικού προορισμού. Και όπως λένε και τα προγνωστικά, κάπως έτσι θα εξελιχθεί η τελευταία περίοδος της φετινής σεζόν που θα πιάσει και τον Οκτώβρη με ενθαρρυντικές πληρότητες.
Το μεσημέρι του Σαββάτου σημειωνόταν το αδιαχώρητο στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στον πεζόδρομο της Δαιδάλου, όπου δεν έπεφτε ... ούτε καρφίτσα.
Οι τουρίστες, είτε σε οργανωμένα γκρουπ είτε σε ολιγάριθμες παρέες έκαναν τη βόλτα τους στο εμπορικότερο σημείο της πόλης. Μαζί, και οι ντόπιοι που βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν λίγη ώρα στο κέντρο, για καφέ, περίπατο και ψώνια.
Το ζητούμενο βέβαια είναι, όλη αυτή κοσμοσυρροή να καταγράψει και ένα θετικό πρόσημο στους τζίρους της τοπικής αγοράς.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Η κόρη γνωστού Κρητικού δημοσιογράφου αποχαιρετά τον συνεργάτη της Γιώργο Μαζωνάκη
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στη νοηματική (Βίντεο)
- Οι σέλφι, η προσήνεια της υπουργού και η... απειλή της χρέωσης







