Το σχόλιο της Ακρίτα για τον εμβολιασμό του Μπακογιάννη, η συγγνώμη και η απάντηση

Το σχόλιο της Ακρίτα για τον εμβολιασμό του Μπακογιάννη, η συγγνώμη και η απάντηση

"Υπήρξαν κάποια σχόλια, όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία" είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον εμβολιασμό του, ενώ ταυτόχρονα φρόντισε να επαναλάβει το καθαρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και της ανάγκης να πειστούν οι πολίτες.

«Υπήρξαν κάποια σχόλια, όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Αλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίου σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον…» ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ζήτησε συγγνώμη η Ακρίτα
 
Την Τρίτη ωστόσο η Έλενα Ακρίτα ζήτησε με νέα ανάρτησή της συγγνώμη από τον Δήμαρχο Αθηναίων. «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστα Μπακογιάννη σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη» έγραψε η δημοσιογράφος. Στην πρώτη της ανάρτηση, η δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Μην τηλεφωνείτε άλλο έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί». Τη συγκεκριμένη ανάρτηση ωστόσο την «κατέβασε» λίγο αργότερα, έπειτα από τοποθετήσεις γιατρών που εξηγούσαν ότι οι σύριγγες έχουν χρώματα στο σημείο που ξεκινά η βελόνα. 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ