Σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη!

Σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη!

Δεν θέλει ενοχλητικές ερωτήσεις

Η κόντρα ΗΠΑ και Κίνας συνεχίζεται, καθώς η Ουάσιγκτον κατηγορεί το Πεκίνο τόσο για την μη συμφωνία για το εμπόριο, όσο και για τον κορωνοϊό, κατηγορώντας τους πως αυτός προήλθε από εργαστήριο της Ουχάν, επιμένοντας σε αυτή τη θεωρία.

Αλλά εκείνο που προκάλεσε αίσθηση όμως ήταν η αντίδραση του Τραμπ σε ερώτηση μίας δημοσιογράφου, ασιατικής καταγωγής, η οποία εργάζεται για το CBS. Η δημοσιογράφος έκανε ερώτηση αναφορικά με τις κατηγορίες του Τραμπ κατά της Κίνας, για την πανδημία, με τον Αμερικανό πρόεδρο να της απαντά πως θα έπρεπε να ρωτήσει την Κίνα για τον αριθμό θυμάτων παγκοσμίως εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η δημοσιογράφος συνέχιζε ζητώντας του μία εξήγηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο ίδιος την πανδημία του κορωνοϊού, καλώντας την να ρωτήσει «το ίδιο πράγμα την Κίνα». Η δημοσιογράφος το πήρε προσωπικά και αφού έβγαλε την μάσκα της, τον ρώτησε αν υπάρχει κάποιος λόγος που της είπε να ρωτήσει την Κίνα, με τον ίδιο να μην απαντά.

Την ίδια ώρα μία άλλη δημοσιογράφος από το CNN, την οποία έδειξε ο Τραμπ για να του κάνει μία ερώτηση, έχασε το... δικαίωμα αυτό από τον Αμερικανό πρόεδρο ο οποίος της είπε ότι θα έπρεπε να την κάνει νωρίτερα, κάτι που δεν μπόρεσε καθώς η συνάδελφός της προσπαθούσε να πάρει εξηγήσεις για την προηγούμενη τοποθέτηση του Τραμπ που τελικά διέκοψε τη συνέντευξη κι έφυγε!
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ