Σκουρλέτης: «Δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε το ΚΙΝΑΛ»

Σκουρλέτης: «Δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε το ΚΙΝΑΛ»

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως «δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε το ΚΙΝΑΛ στο χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, αλλά θέλουμε μια συνεργασία ως κόμμα της Αριστεράς»


Για την επανεκκίνηση της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πανδημία και τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος μίλησε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στο ρ/σ Radio North.

«Η συζήτηση δεν ήταν αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσωποπαγές κόμμα, αλλά το θέμα είναι να μη γίνει! Η αναφορά σε τελευταία συνέντευξή μου δεν αφορούσε μία τρέχουσα συγκυρία, εγώ πάντα το υπερασπίζομαι αυτό, όπως και οι περισσότεροι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Και βεβαίως ο ίδιος ο πρόεδρος, ο Αλέξης Τσίπρας, έχει πει κατ` επανάληψη ότι δεν θέλουμε να γίνουμε αρχηγικό κόμμα. Αυτό όμως πρέπει να το διασφαλίζεις μέσα από συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες» εξήγησε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε πως «επειδή πάμε για συνέδριο, πρέπει να δούμε με τον πιο σύγχρονο τρόπο, πως δεν θα γίνουμε ένα κακέκτυπο ως προς τις λειτουργίες, του παλαιού ΠΑΣΟΚ ή της Νέας Δημοκρατίας, που δεν είναι δημοκρατικά οργανωμένα κόμματα!».

Αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως «δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε το ΚΙΝΑΛ στο χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, αλλά θέλουμε μια συνεργασία ως κόμμα της Αριστεράς».

Τί είπε για τον Παπαδημούλη

«Εγώ θεωρώ ότι ο κ. Παπαδημούλης, με τα μέχρι τώρα γνωστά, έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις» απάντησε σχετικά και με το θέμα της εκμίσθωσης ακινήτων από τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσω ΜΚΟ σε μετανάστες και πρόσφυγες ο κ. Σκουρλέτης και χαρακτήρισε «εκ του πονηρού» την κριτική που ασκείται στο πρόσωπο του κ. Παπαδημούλη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ