Στα δύσκολα μαζί

Στα δύσκολα μαζί

Μια σημαντική κίνηση αλληλεγγύης

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν ίσως το πιο δύσκολο από πολλές απόψεις αλλά κυρίως για τους εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού. Αναγνωρίζοντας την κατάσταση και τις ανάγκες του κόσμου τα super markets Χαλκιαδάκης θέλησαν να ανταποκριθούν  στις απαιτήσεις της δύσκολης αυτής περιόδου και προχώρησαν σε μια μεγάλη κίνηση αλληλεγγύης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στη γνωστή αλυσίδα super market που προχώρησε στην ευαισθητοποίηση των προμηθευτών της έτσι ώστε να συμβάλουν όλοι μαζί σε μια μεγάλη δράση αλληλεγγύης. Όλοι μαζί προσφέρουν 150.000€ σε αυτούς που έχουν πληγεί περισσότερο από την υγειονομική κρίση στον τουριστικό τομέα. Η επιλογή των ωφελούμενων πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τα Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και βασίζεται σε κοινωνικά κριτήρια. 

Αυτή η δράση πέρα από μια πράξη αλληλεγγύης από τα super market Χαλκιαδάκης, την Περιφέρεια και τους φορείς του τουρισμού αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες εταιρείες και φορείς έτσι ώστε σταθούμε όλοι δίπλα στις ομάδες εκείνες που έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιπτώσεις της Πανδημίας.

Όλοι έχουμε ήδη βιώσει πρωτόγνωρες καταστάσεις και ακόμα και σήμερα δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι όσο είμαστε στα δύσκολα μαζί, μπορούμε να συμβάλλουμε στην βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας και κατ επέκτασιν και της δικής μας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ