Στο Αρκαλοχώρι ο … θεσμικός Σενετάκης

Ο βουλευτής της ΝΔ θα επισκεφθεί την περιοχή την Παρασκευή

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Μάξιμος Σενετάκης είναι κατά βάση …θεσμικός παίκτης! Έτσι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υφυπουργός Ανάπτυξης διατηρούσε πάντα ανοικτή την πόρτα του στους Δημάρχους του νομού που τον επισκέπτονταν τακτικά για να προωθούν τα θέματα που απασχολούσαν τους δημότες τους.

Μετά λοιπόν την κάπως αναπάντεχη διακοπή της κυβερνητικής του θητείας ο βουλευτής της ΝΔ επέστρεψε δριμύτερος στις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις και στη λογική διατήρησης της …θεσμικότητας αναδιοργανώνει την πολιτική του δράση ξεκινώντας περιοδεία σε όλους τους Δήμους του νομού.

Πρώτος σταθμός όπως πληροφορούμαστε το πολύπαθο Αρκαλοχώρι. Ο βουλευτής που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Βασίλη Κεγκέρογλου είναι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί εκεί, επιθυμεί όμως να διαμορφώσει και προσωπική άποψη. Την Παρασκευή θα επισκεφθεί την περιοχή για να στείλει το μήνυμα πως ήταν και παραμένει δίπλα στους ανθρώπους που ακόμα διαχειρίζονται την αλλαγή που έφερε στην ζωή τους το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ