Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Ηρακλείου η κατάσταση των δρόμων

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Ηρακλείου η κατάσταση των δρόμων

Η Εισαγγελία βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες

Ανησυχία και αγωνία εκφράζεται από την Εισαγγελία Ηρακλείου για την κατάσταση των δρόμων της Περιφερειακής Ενότητας, με αφορμή την μεγάλη κατολισθητική καθίζηση στο δρόμο Ηράκλειο Μεσαρά που τον κρατά κλειστό έως τις 15 Μαΐου, τα τροχαία δυστυχήματα στον δρόμο Ηράκλειο - Βιάννος που βύθισαν σε πένθος πολλές οικογένειες αλλά και τις ζημιές στη Δ.Ε. Τεμένους λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. 

Η Εισαγγελία βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με το Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και την Ελληνική Αστυνομία για τα προβλήματα που παρατηρούνται και την αντιμετώπιση τους.

Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζεται ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για την αποκατάστασή τους ωστόσο επισημαίνεται η ανάγκη να ληφθούν όπου είναι δυνατό μέτρα ασφαλείας, όπως είναι η παρουσία της Αστυνομίας σε σημεία που κρίνεται απολύτως απαραίτητο.

Υπενθυμίζεται ότι η εκτεταμένη καθίζηση στο δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζητώντας να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τη μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί ο κάθετος άξονας.

 

Δείτε επίσης:

Κλειστός έως τις 15 Μαΐου ο δρόμος Ηράκλειο - Μεσαρά!

Βαθαίνει το... ρήγμα στο δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά

Θρήνος στο Αρκαλοχώρι για τη Δέσποινα και τον Νίκο, τα νέα θύματα της ασφάλτου

Τις ζημιές στο Τέμενος διαπίστωσε ο Ν.Συριγωνάκης

Εισαγγελική παρέμβαση για τον δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη, το Ηράκλειο και την πρωτοβουλία Cretalive Εν Δράσει


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ