ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτο μήνυμα Τσίπρα μετά το συνέδριο - Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα

Σχόλιο από το περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού

Αλέξης Τσίπρας ό,τι είχε να πει το είπε στη δήλωσή του. Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα", διαμηνύει το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και το "κάψιμο" της προεδρικής εκλογής, την οποία ο ίδιος ο τέως πρόεδρος του κόμματος, είχε ζητήσει. 

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη, ο Αλέξης Τσίπρας "άναψε" το φυτίλι των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από μια χειμαρρώδη δήλωσή του με την οποία "τράβηξε" το χαλί από τον Στέφανο Κασσελάκη και του έδειξε την πόρτα της εξόδου, σημειώνοντας - μεταξύ άλλων: 

"Ο Πρόεδρος, έθεσε προχθές καθαρά θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.
Και πιστεύω ορθώς το έπραξε. Εκλέχτηκε χωρίς να προλάβει να διατυπώσει αναλυτικά τις θέσεις και το σχέδιό του. 

Για να οδηγήσει το κόμμα στην επερχόμενη εκλογική μάχη πρέπει να είναι σαφές ότι διαθέτει, αυτήν την κρίσιμη στιγμή, την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας. Μόνο που την ψήφο εμπιστοσύνης, οφείλει να τη ζητήσει από αυτούς που τον εξέλεξαν Πρόεδρο και όχι από την Πολιτική Γραμματεία.

Αντί να σερνόμαστε σε μια παρατεταμένη κρίση που οδηγεί με ακρίβεια σε νέα εκλογική συρρίκνωση, η μόνη διέξοδος είναι να δώσουμε εκ νέου το λόγο σε αυτούς που κρατήσανε και συνεχίζουν να κρατάνε όρθιο το κόμμα και τη παράταξή μας: Στα μέλη μας".


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ