Τα αντισταθμιστικά οφέλη και η φιλία ανάμεσα στον δήμαρχο και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή

Σε θερμό κλίμα η υποδοχή του Γιάννη Μανιάτη στον Δήμο Μαλεβιζίου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης βρέθηκε στο Ηράκλειο με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του για τα ενεργειακά ζητήματα και τη διαχείριση της κλιματικής κρίσης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο είχε μια θερμή ολιγόλεπτη συζήτηση με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, με τον οποίο τους συνδέει μια δυνατή φιλία. 

Στη συμβολή του Γιάννη Μανιάτη σε ένα από τα μείζονα ζητήματα του Μαλεβιζίου αναφέρθηκε ο δήμαρχος την περασμένη Τετάρτη όταν ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος επισκέφθηκε το δημοτικό μέγαρο στο Γάζι και μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μποκέας Μανιάτης

Ο Μενέλαος Μποκέας σημείωσε ότι ο Γιάννης Μανιάτης που γνωρίζει πολύ καλά τα ενεργειακά ζητήματα συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό με συμβουλές και παραινέσεις ώστε ο Δήμος Μαλεβιζίου να διεκδικήσει αντισταθμιστικά οφέλη για την περιβαλλοντική επιβάρυνση που δέχεται από τη λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ, της χωματερής και της Λιμενικής Ζωής Λινοπεραμάτων. 

Μποκέας Μανιάτης

Εξάλλου, όπως λένε στο Μαλεβίζι, η περιοχή που κατά γενική ομολογία δέχεται τεράστια επιβάρυνση εδώ και δεκαετίες (ΔΕΗ, Λιμενική Ζώνη Λινοπεραματων, Χωματερές κτλ), είδε αντισταθμιστικά οφέλη μόνο επί των ημερών της σημερινής δημοτικής αρχής.

 

Κεντρική φωτογραφία via Imageonline.gr

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ