Τα είπαν στην ομάδα Λαμπρινού, μετά την κρίση που προκάλεσε η συνάντηση Δημάρχου- Κουράκη!

Σαφείς οι προσπάθειες του δημάρχου να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, κυρίως μεταξύ των συνεργατών του.

Συναντήθηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Ηράκλειο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λαμπρινού στον απόηχο των όσων έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στη Λότζια και που αποκάλυψε το cretalive μετά τη συνάντηση Λαμπρινού- Κουράκη.

Σαφείς οι προσπάθειες του δημάρχου να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, κυρίως μεταξύ των συνεργατών του, διαβεβαιώνοντας πως δεν υπήρξε θέμα συνεργασίας με παραχώρηση θέσεων στην παράταξη Κουράκη και πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν οι πρώτοι που θα το μάθαιναν. Για το δήμαρχο - που θεωρεί πως τα Μέσα Ενημέρωσης ευθύνονται για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η συνάντηση και που όπως είπε δεν αντανακλά την ουσία της συζήτησης, το θέμα είναι λήξαν και συνεχίζουν για να ολοκληρώσουν το έργο της δημοτικής αρχής. 

Εμφανή είναι και η προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι από την ίδια τη Λότζια για το θέμα καθώς αποφασίστηκε να μην βγει ανακοίνωση για το θέμα. Συνεργάτες πάντως του Βασίλη Λαμπρινού κάνουν λόγο για  συνάντηση πρώτα με τα μέλη της ομάδας και στη συνέχεια με τους επικεφαλής των συνεργαζόμενων παρατάξεων, που έγινε στο δημαρχείο.

Σε αυτή ο Δήμαρχος- πάντα σύμφωνα με τους κύκλους της Λότζια -  ενημέρωσε για την συνάντηση με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως, Γιάννη Κουράκη  και επανέλαβε ότι αφορούσε σε μεγάλα θέματα της πόλεως και την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στο  δημοτικό συμβούλιο  και να υπάρξει κάποιου είδους συνεννόηση.   Ξεκαθαρίστηκε εκ νέου ότι δεν τέθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας στη διοίκηση του Δήμου και άλλωστε όπως ανέφερε ο Δήμαρχος δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να ενημερωθεί πρώτα η ομάδα της Δύναμης Πολιτών. Από εκεί και πέρα η συζήτηση στράφηκε σε θέματα επικαιρότητας του Δήμου.


Δείτε επίσης: 

"Συζητήσαμε, συμφωνήσαμε για τις ανάγκες της πόλης, δεν μοιράστηκαν θέσεις"


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ