Τα "πηγαδάκια" και οι selfies στο συνέδριο της ΝΔ

Τα "πηγαδάκια" και οι selfies στο συνέδριο της ΝΔ
Newsroom
Newsroom

Συνεχίζεται για 2η ημέρα το συνέδριο της ΝΔ - Δείτε φωτογραφίες

 

Συνεχίζεται σήμερα για 2η ημέρα το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οι εργασίες του οποίου άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής με την ομιλία του πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από νωρίς σήμερα στο συνέδριο, άκουσε τα στελέχη του κόμματος, αλλά και τους εκπροσώπους των υπολοίπων κομμάτων, ενώ ήταν παρών στην παρουσίαση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ.Μητσοτάκης βγαίνει συχνά από την κεντρική αίθουσα του συνεδρίου και συζητά με τα στελέχη της ΝΔ που δίνουν για δεύτερη μέρα το παρών στο Metropolitan Expo, ενώ δεν λείπουν τα πηγαδάκια και οι selfies.

Δείτε φωτογραφίες:

sinedrio_nd_mitsotakis_in2sinedrio_nd_mitsotakis_inΏρα απολογισμού

Το σημερινό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει μια σειρά ομιλιών από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ως προς την κωδικοποίηση του κυβερνητικού έργου. Θα υπάρξουν θεματικές για την ασφάλεια, για την ενέργεια, την καθημερινότητα, την ενεργειακή κρίση, αλλά και την ενίσχυση της εικόνας της χώρας διεθνώς.

Ακόμα, θα παρουσιαστεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός και του κόμματος της ΝΔ, ενώ βουλευτές της νέας γενιάς θα παρουσιάσουν πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος για τη στέγη, με έμφαση στα νέα ζευγάρια. Παράλληλα, σήμερα αναμένονται και τα διεθνή μηνύματα, όπως του προέδρου της Κ.Ο. του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, του γραμματέα του ΕΛΚ Τόνιο Λόπεθ και του αντιπροέδρου του ΕΛΚ Γιάν Όλμπριχτ.

 

 

Δείτε επίσης:

Μητσοτάκης στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ: Έχουμε σχέδιο 8ετίας και όραμα 10ετίας

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ