"Τεράστια η ζημιά των αντιεμβολιαστών"

"Τεράστια η ζημιά των αντιεμβολιαστών"

Ανάρτηση του Αχιλλέα Γραβάνη

"Για τεράστια ζημιά που έχουν αφεθεί να κάνουν οι αντιεμβολιαστές" κάνει λόγο σε ανάρτησή στο Facebook o καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης.

Παράλληλα, εκφράζει την απογοήτευσή του γιατί "ο πολιτικός καθωσπρεπισμός, το ανασταλτικό πολιτικό κόστος και η θρησκοληψία οδήγησαν μεγάλες πόλεις να έχουν σήμερα κάτω του 50% εμβολιασμένους σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη του εμβολιασμού".

Δείτε την ανάρτησή του: 

Η ζημιά που έχουν αφεθεί να κάνουν οι αντιεμβολιαστες είναι τεράστια! Όχι μόνο στο εμβολιαστικο πρόγραμμα αλλά και στην αλλοίωση της έννοιας της επιστήμης, του ορθολογισμού στην συνείδηση πολλών πολιτών. Οι ευθύνες της Πολιτείας, της Εκκλησίας, της Δικαιοσύνης, των επιστημονικών και ακαδημαϊκών φορέων είναι μεγάλες. Η έλλειψη αντανακλαστικών τους στην αρχή του κινήματος κατά των εμβολίων, του κινήματος της άρνησης της πανδημίας επέδρασε αρνητικά τόσο στη δημόσια υγεία αλλά και στην ποιότητα της δημοκρατίας μας. Ο πολιτικός καθωσπρεπισμός, το ανασταλτικό πολιτικό κόστος και η θρησκοληψία οδήγησαν μεγάλες πόλεις να έχουν σήμερα κάτω του 50% εμβολιασμένους σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη του εμβολιασμού. Ευτυχώς η Δικαιοσύνη, η Επιστήμη και η Εκκλησία έχουν αντιληφθεί την ολιγωρία τους και κινητοποιούνται. Η Πολιτεία μάλλον έχει παραιτηθεί στην ανοσία της αγέλης και το εκπληκτικό δίκτυο εμβολιασμού που οργάνωσε είναι πλέον σχεδόν άδειο. Αποστρέφει το βλέμμα της από τις υπεύθυνες παρεμβάσεις δυτικών χωρών όπου ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων και επαγγελματιών οδηγεί σε ποσοστά εμβολιασμού πάνω από 80%. Κρίμα.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ