Τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ, η παρέμβαση Λοβέρδου και η απάντηση της Μαριλίζας

Τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ, η παρέμβαση Λοβέρδου και η απάντηση της Μαριλίζας

Η Μ. Ξενογιαννακοπούλου μιλούσε για τις διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής και ο υποψήφιος πρόεδρος απάντησε μέσω Twitter

Τις εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ κλήθηκε να σχολιάσει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου  μιλώντας σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, με την άποψή της να προσλαμβάνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε διατελέσει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. 

Ειδικά για την υποψηφιότητα Παπανδρέου η κ. Ξενογιαννακοπούλου απέφυγε να  προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο εκφράζοντας ωστόσο την εκτίμησή της στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού χαρακτηρίζοντας την μάλιστα ως "δεδομένη". Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο μελλοντικής πολιτικής συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι γνωστό ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν επιθυμεί πολιτική συμπόρευση με κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα. 

Στην ερώτηση αυτή η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: "Μιλάμε για τελείως διαφορετικές στρατηγικές και πολιτικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει έναν άλλο δρόμο που έρχεται να στηρίξει την πλειοψηφία και όχι τους λίγους..."

Την ώρα, ωστόσο που η Μ. Ξενογιαννακοπούλου εξέθετε τις απόψεις της στον ραδιοφωνικό αέρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος με παρέμβασή του μέσω Twitter, έδινε τη δική του απάντηση:

"Καθαρό: εάν οι πολίτες με προτιμήσουν θα βάλω τέλος στα σενάρια περί δήθεν προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε"

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην παρέμβαση Λοβέρδου, ζητώντας από τη Μ. Ξενογιαννακοπούλου να σχολιάσει την αναφορά του στο πρόσωπό της. Η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ περιορίστηκε να δηλώσει: 
"Δεν θέλω να σχολιάσω τους υποψηφίους. Ο κ. Λοβέρδος λειτουργεί σύμφωνα με την αντί-ΣΥΡΙΖΑ πολιτική του. Ο κόσμος του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να το δει αυτό". 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ