Θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά

Θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του Κινήματος αναφέρθηκε ακόμη στο συνέδριο του κόμματος αλλά και στο ενδεχόμενο πολιτικών συνεργασιών

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει ξανά την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής γνωστοποίησε η Φώφη Γεννηματά απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη διάρκεια εφ' όλης της ύλης διαδικτυακής συνέντευξης. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε θα είναι "αναμφίβολα υποψήφια".

Ερωτηθείσα για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν κανονικά τον Νοέμβριο του 2021, ενώ οι εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος θα γίνουν από τη βάση.

Όσο για το ενδεχόμενο πολιτικών συνεργασιών, η Φ. Γεννηματά τόνισε με έμφαση ότι το ΚΙΝΑΛ θα κατέλθει αυτόνομο στις εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, αποκλείοντας έτσι κάθε σενάριο περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη διάρκεια της συνέντευξης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα, όπως και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ίδια έκανε λόγο για την αναγκαιότητα μιας "Νέας Αλλαγής" και υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ "δεν βολεύεται με το 8%" αλλά επιδιώκει ενίσχυση των δυνάμεων του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ