Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό;

Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό;

Ο Κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για το τί θα πράξει αν η Επιτροπή εισηγηθεί να μην επιτραπούν οι μετακινήσεις

"Οι εδικοί θα μας πουν τί θα κάνουμε το Πάσχα, όλοι ευχόμαστε να μπορούμε να πάμε στα χωριά μας. Δεν είμαι σε θέση όμως να σας πω κάτι τώρα" ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star για το αν θα επιτραπούν το Πάσχα οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. 

Ερωτηθείς μάλιστα αν είναι διατεθειμένος να λάβει την πολιτική απόφαση να επιτρέψει το Πάσχα... στο χωριό ακόμα και αν η Επιτροπή εισηγηθεί το αντίθετο απάντησε πως "έχουμε κατά κανόνα τους ειδικούς και αυτό θα κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση". 

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις διαφορετικές απόψεις που ακούγονται πολλές φορές μεταξύ των επιστημόνων δίνοντας ως παράδειγμα τη διαφωνία που καταγράφηκε την Τετάρτη σε σχέση με το άνοιγμα των Λυκείων. 

"Και σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) υπήρξαν σοβαροί επιστήμονες που μειοψήφησαν σε σχέση με το άνοιγμα των Λυκείων.  Δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια, δεν υπάρχει απόλυτο εγχειρίδιο που να μας λέει τι να κάνουμε σε κάθε στάδιο της πανδημίας" είπε ο πρωθυπουργός, αφήνοντας ωστόσο ένα παράθυρο αισιοδοξίας καθώς πρόσθεσε ότι "έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες μπροστά μας για να αποφασίσουμε τί θα γίνει το Πάσχα". 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

 

Δερμιτζάκης: 2000 κρούσματα το Πάσχα, με το καλό σενάριο!

 

"Παράθυρο" για Πάσχα στο χωριό - Μόνο με αρνητικό τεστ

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ