Τί ρωτούν τον "Μίνωα": Από το πρόγραμμα του Γ.Αλεξάκη για το δήμο μέχρι ... συνταγή για κουνέλι!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και στα προεκλογικά του Δήμου Ηρακλείου - Το chatbot Μίνωας απαντάει στις ερωτήσεις των επισκεπτών του site του Γιώργου Αλεξάκη

Το ότι η Τεχνολογία είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας, το έχουμε πια συνειδητοποιήσει. Όμως και η σχετικά "φρέσκια" για τον μη τεχνικό κόσμο Τεχνητή Νοημοσύνη έχει μπει ήδη σε σπίτια, γραφεία αλλά και σε ... προεκλογικές εκστρατείες!

Ο Γιώργος Αλεξάκης, διεκδικητής του Δήμου Ηρακλείου, στο νέο του site, mazi4heraklion.gr, έχει ενσωματώσει τον Μίνωα, ένα chatbot "εξειδικευμένο" στα προεκλογικά (που λειτουργεί με την ίδια τεχνολογία του chat-gtp), τον οποίο μπορεί καθένας να ρωτήσει για τις θέσεις και το πρόγραμμα του Γιώργου Αλεξάκη και της παράταξης "Μαζί για το Ηράκλειο".

Βέβαια η ... έμπνευση των επισκεπτών της ιστοσελίδας παρουσιάζει ήδη ενδιαφέρον, καθώς κατά τις δύο πρώτες ημέρες "παρουσίας" του Μίνωα στην ιστοσελίδα, οι χρήστες έχουν ρωτήσει πολλά και διάφορα: Ποιο είναι το πρόγραμμα του Γιώργου Αλεξάκη, γιατί να ψηφίσω τον Γιώργο Αλεξάκη, ποιο είναι το όραμά του για το Δήμο Ηρακλείου μέχρι και ... συνταγή για κουνέλι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μίνωας, είναι παρών, χωρίς ωράρια, πάντα ... ευγενικός και πρόθυμος να δώσει απαντήσεις!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ