Τι συμβαίνει με τον Βαγγέλη Ζάχαρη;

Αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει ξανά τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου, αλλά...

Ένας από τους πιο στενούς και πιο έμπιστους συνεργάτες του Σταύρου Αρναουτάκη είναι ο καρδιολόγος και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βαγγέλης Ζάχαρης.

Ανέλαβε τη θέση του Προέδρου την περασμένη Άνοιξη, όταν παραιτήθηκε για να πολιτευτεί ο Παύλος Μπαριτάκης, ακολούθησε πιστά τον Περιφερειάρχη και μετά, όταν ο πολιτικός του χώρος επέλεξε να κινηθεί αυτόνομα, και γενικά χαίρει μεγάλης εκτίμησης.

Αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει ξανά τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου, ωστόσο όπως πληροφορούμαι υπάρχει ένα κώλυμα που έχει να κάνει με τη θέση του ως γιατρός στο ΠΑΓΝΗ. Εν αντιθέσει με την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν υπήρχε κώλυμα στην περίπτωση του γιατρού Γρηγόρη Πασπάτη, εδώ υπάρχει ζήτημα που αν δεν επιλυθεί (με νομοθετική τροπολογία) θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση για τη θέση του προέδρου.

Πάντως πηγές του Cretalive "θέλουν" και την κυβέρνηση να είναι ενήμερη και να έχει δώσει υπόσχεση πως θα λυθεί το θέμα, όλα αυτά μέσα στον τρέχοντα μήνα πάντως!

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ