Τι συμβαίνει στο νέο υπερκατάστημα της Lidl;

Τι συμβαίνει στο νέο υπερκατάστημα της Lidl;

Τι λένε άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα

Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι εργασίες στο νέο υπερκατάστημα της Lidl στη Λεωφόρο Παπαναστασίου, στο Ηράκλειο, με το εργοτάξιο να δίνει κανονικά το παρών και να συνεχίζει, μέσα στις δύσκολες,λόγω κορονοϊού, συνθήκες.

Ωστόσο μια καταγγελία που έφτασε στο cretalive, από κατοίκους που γειτνιάζουν με το εργοτάξιο, κάνουν λόγω για πιθανά αρχαιολογικά ευρήματα στο χώρο, που εάν ευσταθούν, ίσως φέρουν τα πάνω κάτω στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Μάλιστα άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, μας διευκρίνιζαν πως υπάρχει έντονη φημολογία, πως κάτι έχει βρεθεί,ενώ έχουν εμφανιστεί - σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα- και αρχαιολόγοι για να διερευνήσουν τα πιθανά ευρήματα. Μάλιστα κάποιοι κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με τα γραφεία της εφορίας Αρχαιοτήτων ζητώντας να μάθουν πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει, ωστόσο δεν φάνηκαν να γίνονται σοφότεροι!

Σε κάθε περίπτωση, εάν αληθεύουν όσα καταγγέλουν οι γείτονες της περιοχής, θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει μια απάντηση από τα χείλη των αρμοδίων, διότι εύλογα όπως αναρωτιούνται και οι κάτοικοι, εάν συνέβαινε το παραμικρό στην οικοδομή κάποιου ιδιώτη, πρώτα θα σφαλίζονταν το εργοτάξιο και κατόπιν θα ακολουθούσαν τα προβλεπόμενα! Εν αναμονή λοιπόν της όποιας απάντησης...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ