Τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ με την πρόταση μομφής;

Τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ με την πρόταση μομφής;

Έκτακτη σύσκεψη στελεχών συγκάλεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα ήρθε στο σωστό timing" εκτιμούν, σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, ενώ λίγο μετά τις αιφνιδιαστικές εξελίξεις που προέκυψαν στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση στελεχών του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να διαμορφωθεί η στάση που θα τηρήσουν κατά την τριήμερη διαδικασία που ως γνωστόν ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως όλα δείχνουν το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, όπως λέγεται στη Χαριλάου Τρικούπη, αν το κίνημα είχε τους απαιτούμενους 50 βουλευτές θα προχωρούσε αυτό στην πρόταση μομφής, ενώ τις τελευταίες ώρες τα στελέχη του κόμματος προετοίμαζαν αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή με θέμα τη διαχείριση της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Βεβαίως, στο ΚΙΝΑΛ θεωρούν επίσης ότι η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού και για την ενίσχυση της εικόνας του κόμματος στο εσωτερικό του που έχει τρωθεί από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς που θα ξεδιπλώσει τις προθέσεις του και θα διατυπώσεις τις θέσεις του, πριν από την έναρξη της διαδικασίας στη βουλή, καθώς απόψε είναι προγραμματισμένη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Διαβάστε επίσης:

Το παρασκήνιο της απόφασης Τσίπρα για την κατάθεση πρόταση μομφής

Πρόταση μομφής: Αύριο το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία στη βουλή

Πρόταση μομφής κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας

Οικονόμου: Κίνηση εντυπωσιασμού η πρόταση μομφής που έκανε ο Τσίπρας

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ