Τι θα πει αύριο ο Καλοκαιρινός για τα οικονομικά;

Είναι αλήθεια ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα πει, μετά από 80 μέρες θητείας!

Την πρώτη του παρουσία σε συνέντευξη τύπου ενώπιον των δημοσιογράφων μετά την ανάληψη των καθηκόντων του θα έχει αύριο ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, που θα παρουσιάσει τα οικονομικά δεδομένα ενόψει και της κατάρτισης του προϋπολογισμού.

Είναι αλήθεια ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα πει, μετά από 52 μέρες θητείας, αν δηλαδή θα δώσει αναλυτικά στοιχεία για το τι βρήκε και ποια είναι η διάσταση του κενού στα ταμεία που βρήκαν μπροστά τους οι νέοι άρχοντες και βέβαια αν θα "σηκώσει το γάντι" σε σχέση με το πως διαχειρίστηκε τα οικονομικά δεδομένα η νέα δημοτική αρχή αφήνοντας αιχμές για την προηγούμενη.

Και βέβαια τι γίνεται με την κατάρτιση του προϋπολογισμού, γιατί θα πρέπει να πάμε ως τις 25 Μαρτίου για την δημοσιοποίηση του; Ποιος είναι ο οδικός χάρτης ως εκεί και αν αυτή η καθυστέρηση θα έχει επιβλαβή αποτελέσματα στην παραγωγή δημοτικού έργου.

Και καθώς θα είναι απέναντι σε δημοσιογράφους εικάζω πως δε θα περιοριστεί ο Καλοκαιρινός μόνο στα οικονομικά αλλά θα είναι εφ’ όλης της δημοτικής ύλης, για ΠΕΔ, ΕΣΔΑΚ και όλα τα θέματα που απασχολούν το δήμο!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ